Kalay, Thk Bartın Şubesini Ziyaret Etti

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Seyfettin Kalay, beraberinde Belediye Meclis üyesi adayı Orhan Ağdacı ile Bartın Türk Hava Kurumu (THK) Bartın Şubesi Başkanı Sabri Aktaş’ı ziyaret etti.

Kalay, Thk Bartın Şubesini Ziyaret Etti
Kalay burada model uçak maketini inceledi.
AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay THK Bartın Şubesine yaptığı ziyarette başkan Sabri Aktaş'tan kurum çalışmaları hakkında bilgi aldıktan sonra model uçak maketini inceledi. Başkan adayı Kalay ayrıca hastanede çalıştığı dönemde THK Üniversitesinde bir yıl süreyle yüksek lisans yaptığını söyledi.

Şube Başkanı Aktaş THK olarak amaçlarının Bartın’ı tanıtmak olduğunu söyledi.

Kalay, THK’nın yapacağı çalışmalara her zaman destek vereceklerini söyledi.

Bartın’a hizmet için bu yola çıktıklarını söyleyen Kalay, ”Memleketimizi seviyoruz. Ama Bartın’ın tabi şu anda hak ettiği yerde olmadığını düşünüyoruz. Bartın daha doğrusu potansiyel açısından çok daha yükseğe layıktır. Hem doğal güzellik hem coğrafi konumu itibariyle çok daha iyi yerlerde olmayı hak ediyor. Şuan için o noktaya gelebilmiş değildir. Şehirlerin hayatında 10-20 yıl uzun zamanlar sayılmıyor. Yeni il olmuş bir yer, hızlı bir şekilde yol alabilecek potansiyele sahip bir yer. Onu da bir an önce kazandırmamız lazım. Bu noktada iktidarla beraber bu işi götürmek çok daha kolay olabilir diye düşünüyorum. Yatırım ve hizmet anlamında bu şekilde yola çıktık. Bartın şuana kadar belediyecilik anlamında hep muhalefetten oldu. Bir dönem Rıza beyin ilk döneminde bir de Oğuz Pir zamanında iktidarla uyumlu bir çalışma oldu. O dönemde il olmuştu. Şuanda kendi kazanımlarının büyük kısmını Bartın il olmasına borçludur. Eğer o dönemde il olamasaydı herhalde sürekli göç veren 10-15 bin nüfuslu bir ilçe olarak kalırdı. Bazı açılardan baktığınızda Bartın doğal güzellikleriyle bizim olsun küçük olsun mantığında olabilir ama bana göre bu doğru mantık değildir” dedi.

Türk Hava Kurumu Bartın Şube Başkanı Sabri Aktaş, ziyaretinden dolayı Kalay’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
Kaynak: İHA