Esnaflardan Başkan Vergiliye Büyük Destek

Karabük Belediye Başkanı ve MHP Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili seçim çalışmaları çerçevesinde Şirinevler’de bulunan esnafları ziyaret etti.

Esnaflardan Başkan Vergiliye Büyük Destek

Şirinevler mahallesinde bulunan esnafları ziyaret eden Karabük Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili’ye esnaflar, “Bir önceki seçim çalışmalarınızda vermiş olduğunuz sözleri yerine getirdiniz. Siz projelerinizi yaptınız, yine sizinle beraberiz” diyerek büyük destek verdiler.

Daha önceki ziyaretlerinde olduğu gibi esnaf ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılaşan Başkan Vergili esnaflarla sohbet edip yaptıklarını ve belediye başkan seçilmesi halinde yapacaklarını anlattı.

Genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Başkan Vergili, Karabük’ün gelişmesinde esnafın çok önemli rol oynadığını belirterek, “Başlatmış olduğumuz dev projelerle Karabük geleceğe koşuyor ve Karabük artık cazibe Merkezi oluyor. Karabük’te büyük bir değişimi ve dönüşümü gerçekleştiriyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin Şirinevler olmak üzere Karabük’e yapacağı tüm işleri zamanında yaptığını söyleyen esnaflar, Başkan Vergili’nin yanında olduklarını belirterek; “Tüm mahallelere olduğu gibi Şirinevler’e de çok güzel hizmetleriniz oldu. Göreve gelir gelmez en kısa sürede modern bir iş merkezi yaparak Şirinevlere çok güzel bir görünüm sağladınız. Yol, su ve doğalgaz çalışmalarınız yanı sıra sürekli bizlerle iç içe oldunuz ve sorunlarımızı yakından takip ettiniz. Özellikle yapmış olduğunuz köprü ile birkaç mahalleyi birbirine bağladınız. Diğer mahalledeki vatandaşlar 200 Evlere, 200 Evler’de bulunanlar ise Esentepe başta olmak üzere diğer mahallelere çok rahatlıkla gidebiliyorlar. Demek ki bir şeyler yapılmak istenirse yapılıyor. Siz yapacağınıza dair söz verdiniz, vermiş olduğunuz sözlerini yerine getirdiniz, bizlerde sizin her zaman yanınızdayız” dediler.

Yaya köprüsünün yapılmasından dolayı çok mutlu olduğunu ve Belediye Başkanı Rafet Vergili’ye dua ettiğini söyleyen 83 yaşındaki bir vatandaş “Yıllardır Karabük’te yaşıyorum. Hiç bu kadar kolay 200 evlere gittiğimi hatırlamıyorum. Bu proje yaşlılar için çok güzel düşünülmüş. Belediye Başkanı Rafet Vergiliye teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA