Tümamiral Özbal, Vali Çınar’ı Ziyaret Etti

Sahil Güvenlik Komutanı Tümamiral Adnan Özbal, Bartın Valisi Ali Çınar’ı makamında ziyaret etti.

Tümamiral Özbal, Vali Çınar’ı Ziyaret Etti

Sahil Güvenlik Komutanı Tümamiral Adnan Özbal ile Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Kurmay Kd. Albay Mehmet Zeki Bodur, Bartın Valisi Ali Çınar’a nezaket ziyaretinde bulundular. Şeref defterini imzalayan Sahil Güvenlik Komutanı Tümamiral Adnan Özbal daha sonra Bartın Valisi Ali Çınar ile görüş alış verişinde bulundular.

Sahil Güvenlik Komutanı’nın gerçekleştirdiği ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Vali Çınar, “Sahil Güvenlik Komutanlığımız üç tarafı denizlerle çevrili ülkemizin karasularındaki asayişi sağlamaktadır. Kaçakçılık, yasak avlanma, karasularımızda can ve mal güvenliğinin sağlanması, doğal güzellikler ve turizmin zarar görmemesi için denizlerimizin kirlenmemesi yönünde önemli çalışmalar yürütmektedir. İlimizin Karadeniz’e 56 kilometre sınırı bulunmaktadır. Amasra Grup Komutanlığımız sorumluluk sahasında büyük bir özveriyle görevini ifa etmektedir. Bu hizmetlerin gerçekleştirilmesine verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi

Sahil Güvenlik Komutanı Tümamiral Özbal'da, Bartın’da olmaktan ve yapılan hizmetleri görmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Tümamiral Adnan Özbal ziyaretin anısına Vali Ali Çınar’a Sahil Güvenlik Komutanlığının şiltini takdim ederken, Vali Ali Çınar da filografi sanatıyla yapılmış Türk Bayrağı hediye etti.
Kaynak: İHA