Milletvekili Akış, Beyşehir’de Gençlik Merkezi İnşaatını Gezdi

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış, Konya’nın Beyşehir ilçesinde hafriyat çalışmaları başlayan Gençlik Merkezi inşaat sahasında incelemede bulundu.

Milletvekili Akış, Beyşehir’de Gençlik Merkezi İnşaatını Gezdi

Beyşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Bayındır ile birlikte Öğretmenevi hizmet binasının arkasındaki alanda başlayan hafriyat çalışmalarını yerinde inceleyen Akış, ihaleyi üstlenen firmanın ilgililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. 3 milyon 350 bin liraya mal olması planlanan Beyşehir Gençlik Merkezi’nin hafriyat çalışmalarının sona ermesinin ardından önümüzdeki günlerde temelinin atılarak inşaat çalışmaların daha da hız kazanması bekleniyor. Merkezin 2014 yılının Ekim ayın da tamamlanması öngörülüyor. Merkezin faaliyete geçmesi ile birlikte ilçede sportif, eğitim, kültürel ve sosyal aktivitelerin hareketlenmesi bekleniyor.

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış, Beyşehir’e yapımı planlanan ve 2014 yılı yatırım programına alınan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun yapılabileceği yerlerle ilgili incelemelerde de bulundu.
Kaynak: İHA