Ardahan'a Havaalanı Yapılması Talebi

Ardahan'ı Tanıtma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Burak Taştan, Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı (AESO) İsmail Kahya'yı makamında ziyaret etti.

Kahya, burada yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kentin ortak çıkarları için herkesin birlik olması gerektiğini söyledi.

Sivil toplum örgütlerinin yöneticileri ve bürokratlarla yaptıkları görüşmelerde, kente havaalanı yapılması için ortak fikrin ön plana çıktığını belirten Kahya, şunları kaydetti:
"Şehrimizin en önemli gündem maddesi havaalanı. Bizim şu an tek bir önceliğimiz var o da havaalanıdır. Öyle de olmalı. Çünkü bizim için havaalanı olmazsa olmazımızdır. Biz oda olarak yönetimi yeni devraldık. Bundan sonra çalışmalarımızı maksimum düzeyde yürüteceğiz, kaybedecek zamanımız yok. Örneğin gündemde olan havaalanı için herkesi seferber etmek istiyoruz. Valimiz de bize bu konuda tam destek veriyor. Kısacası havaalanı için kapısını çaldığımız herkes bize tam destek veriyor. Bu da bizi mutlu ediyor. Dolayısıyla biz boş duramayız. Havaalanı için ne gerekiyorsa onu yapacağız."
Taştan ise kentin kalkınması için söz konusu havaalanının yapımı için kendilerinin de tam destek olacağını ifade etti.

Kaynak: AA