Seçim Bürosuna Cengiz Akyıldız’ın İsmi Verildi

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Tokat’ta açtığı seçim bürosuna, İstanbul Esenyurt'taki saldırıda hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız’ın ismi verildi.

Seçim Bürosuna Cengiz Akyıldız’ın İsmi Verildi

Seçim bürosu açılış töreninde eski MHP Tokat Milletvekili Lütfü Ceylan ile MHP MKYK Üyesi Zeki Kurt’un konuşmasının ardından kürsüye gelen MHP Tokat İl Başkanı Murat Polat, AK Parti iktidarını eleştirdi.

Başkan Polat, geçmişte Tokat’a kazandırılan yatırımların Sigara Fabrikası’nda olduğu gibi teker teker kapatıldığını ifade ederek, “AK Parti iktidara gelmeden önce 3 tane hastanemiz vardı. Teke düşürdüler. Yılan hikayesine dönmüş çevre yolu var. Bakan açılışta yolun 40 milyon TL’ye mal edildiği söyledi.

BİMER’den devam eden yol bakım çalışmalarına ne kadar masraf yapıldığını sorduk. Tadilatına da 40 milyon TL para harcamışlar. Toplamda 80 milyon TL ile kaç tane fabrika açılırdı?” dedi.

MHP Tokat Belediye Başkan Adayı Hüseyin Erkan İkikat ise konuşmasında Tokat’ı köy görüntüsünden kurtaracaklarını söyledi.

Tokat’ın havadan ve karadan olmak üzere 40 bin civarında fotoğrafını çektiklerini belirten İkikat, “Bu fotoğraflarla Tokat’ın sorunlarını tespit ettik, bunlarla ilgili çözümler ürettik. Ama hizmet etmeyen trafiğe problem olan GOP Bulvarı’ndaki refüjü kaldırmak, sizlere buradan vereceğim ilk sözlerden bir tanesi. Tokat’ın sorunları herkesin bildiği sorunlar. Bu sorunlar çözülmeyecek sorunlar değil” diye konuştu.


Yapılan konuşmalardan sonra seçim bürosunun açılışı kurban kesilerek dualarla yapıldı.
Kaynak: İHA