Bursa'a Alacahırka Gençlik Merkezi Törenle Hizmete Açıldı

Büyükşehir Belediyesi tarafından Toplum Destekli Polislik Alacahırka Gençlik Merkezi törenle hizmete açıldı.

Alacahırka Mahallesi'ndeki törende Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, projenin bölgede yaşayan gençlerin geleceğinin sağlam temellerle kurulmasına yardımcı olacağını söyledi.

Büyükşehir Belediyesi olarak insan odaklı hizmetlerini sürdüreceklerini dile getiren Altepe, şöyle konuştu:
"Alacahırka Çocuk ve Gençlik Merkezin'de kentin geleceğini sağlıklı yetişen bir gençlik oluşturacak. Bursa'da çocuklarla gençlerin eğitimi ile sağlıklı gelişimine çok önem veriyoruz. Alacahırka Mahallesi Köşk Caddesi'ndeki tarihi dulhane binası, yaptığımız restorasyon sonrası çocuk ve gençlik merkezi olarak hizmet vermeye başlıyor, gururluyuz Bursa'da şehrin huzuruna yönelik projeleri, tüm kurumlarla işbirliğiyle gerçekleştirmeye devam ediyoruz."
İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar da gençlerin geleceğini önemsediklerini vurgulayarak, Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla Alacahırka'ya önemli bir merkez kazandırıldığını belirtti.

Bursa Valiliği başta olmak üzere Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla dezavantajlı gençlerin topluma kazandırılması konusunda çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Durmuşlar, "Bu merkezde bu gençlerin topluma kazandırılmalarına, sosyal ve sportif faaliyetlere katılmalarına, vatana ve millete faydalı bireyler olmalarına destek olacak" dedi.

Kaynak: AA