2015 Milli Piyango yılbaşı özel çekiliş sonuçları (1 Ocak 2015)

2015 Milli Piyango’nun ‘Yılbaşı Özel’ çekilişinde vereceği büyük ikramiye için düğmeye basıldı ve çarklar dönmeye başladı. Milli Piyango sonuçları sonrasında 50 milyon liranın sahibi belli olacak.

2015 Milli Piyango yılbaşı özel çekiliş sonuçları (1 Ocak 2015)
50 milyon TL sahibini buluyor… Bu yıl da büyük ikramiye yine çeyrek bilete çıkıp dörde mi bölünecek yoksa dudak uçuklatan talih kuşunun üstüne tek veya iki kişi mi konacak…

Her yıl olduğu gibi insanların umudu Milli Piyango'nun yılbaşında yapacağı çekilişte…Hayallerine kavuşmak için bilet alanlar'Talih Kuşu'nun bu yıl kendi başlarına konma ümidiyle şimdiden nefeslerini tuttu…Biletlerin tamamı yine tükendi

Bana çıkmaz diyenler de “Ya çıkarsa” diyerek bilet aldı ve sonuçları beklemeye koyuldular. Yılbaşı özel çekilişi, bugün Milli Eğitim Bakanlığı Şura Salonu'nda başladı.

Milli Piyango yılbaşında gerçekleştirdiği çekilişte bir milyon liradan küçük olan ikramiyeler, noter huzurunda basına kapalı olarak çekildi. Gece yarısına doğru ise bir milyon liradan büyük ikramiyeler çekilecek. Saatler tam 00.00'ı gösterdiğinde ise TRT ekranlarından yılbaşı özel büyük ikramiye çekilişi gerçekleştirilecek.

Yılbaşı özel çekiliş biletlerinin tümünün satılması halinde vatandaşa 286 milyon 150 bin lira ikramiye dağıtılacak. Bunun 50 milyon lirası büyük ikramiye olarak verilecek. Özel çekilişin diğer büyük ikramiyeleri de 1 adet 5 milyon, 1 adet 3 milyon, 1 adet 2 milyon, 1 adet 1 milyon, 5 adet de 500 bin lira olacak.