Gaziantep Valisi Ata Açıklaması

Gaziantep Valisi Erdal Ata, yeni ve daha büyük başarılar elde edebilmek için yeni yılda da heyecanla daha çok çalışmak gerektiğini bildirdi.

Ata, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında, her yeni yılın, geçmişin muhasebesini yaparak, geleceğe ilişkin yeni planlar yapma konusunda fırsat verdiğini belirtti.

Gaziantep'in 2014'te sayısız atılım gerçekleştirdiğini, ülkenin kalkınma ve büyüme hedeflerinin istikrarı konusunda üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirdiğini vurgulayan Ata, "Hiçbir başarı kalıcı değildir. Yeni ve daha büyük başarılar elde edebilmek için hepimizin milli heyecan ve ruhla daha çok çalışması gerekmektedir" ifadelerini kullandı.
Her yeni yılın yeni umutlarla geldiğini, 2015'in de dünyaya dostluk ve barış getirmesini dileyen Ata, şunları kaydetti:
"Valiliğimiz koordinasyonunda tüm asayiş ve sağlık birimlerimiz görev, yetki ve sorumluluk alanlarında gerekli güvenlik, trafik ve sağlık tedbirlerini almışlardır. Yeni yılı karşıladığımız saatlerde görev yapacak tüm asayiş, sağlık, ulaşım, itfaiye ve diğer kamu görevlilerinin yeni yıllarını kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum. 2015 yılının sağlık, barış ve huzur getirmesi diliyorum."
Kaynak: AA