Değişen Dünya Trendleri 'yıldız’da'Konuşuldu

Yıldız Teknik Üniversitesi IEEE Öğrenci Kulübü tarafından düzenlenen ‘Değişen Dünyanın Trendleri’ isimli etkinlikte tanınmış isimler, akademisyenler ve öğrenciler, mühendislik, teknik ve kariyer alanlarındaki gelişmeleri değerlendirdiler.

Değişen Dünya Trendleri 'yıldız’da'Konuşuldu

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) IEEE Öğrenci Kulübü’nün, WIE (Women in Engineering) Komitesi, ‘Değişen Dünyanın Trendleri’ etkinliği gerçekleştirdi. Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Elektrik-Elektronik Fakültesi’de gerçekleşen ve ‘Değişim Ayağına Geldi Peki Ya Sen Nerdesin?’ sloganı ile yola çıkılan etkinlikte kariyer, mühendislik ve teknik alanlarındaki değişiklikler değerlendirildi.

YTÜ IEEE Öğrenci Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yongacı ve Yıldız Teknik Üniversitesi IEEE Öğrenci Kulübü Danışman Öğretim Üyesi Prof. Dr. Galip Cansever’in açılış konuşmalarının ardından, Bilge Adam’dan Çağatay Yıldız ‘Mobil Teknolojiler ve Hybrid Programlama’ konulu çalışmayı sundu.

Etkinlikte sırasıyla Yaşam Koçu Arzu Bıyıklıoğlu ve Stil ve İmaj Koçu İlkay Çoruhlu’nun yürüttüğü ‘3K 3 Kadın’ adlı panel; kişisel gelişim ve astrolojinin günlük yaşamda nasıl kullanacağı hakkındaki oturumda Astrolog Nuray Sayarı; ‘Mühendislikte Son Trendler’ paneline Medeniyet Üniversitesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Ahu Ece Hartavi, Milangaz‘dan Ali Arslan ve Yıldız Teknik Üniversitesi öğretim görevlisi Prof. Dr. Musa Asyalı; son oturumda da Kiraz Mevsimi dizisinde rol alan Özge Gürel yer aldı.

Etkinliğe, Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerinin yanı sıra, İstanbul Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Doğuş Üniversitesi ve Kültür Üniversitesi öğrencileri de katılım gösterdiler.
Kaynak: İHA