Bozüyük'te İnşaat Sektörü Temsilcileri Bir Araya Geldi

Bozüyük ilçesinde, Belediye Başkanlığı ile Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) düzenlediği toplantıda, inşaat sektörü temsilcileri bir araya geldi.

Belediye başkanı Fatih Bakıcı, Yeni Mahalle Konağı'ndaki programda, kentte yapılan projeler ile ilgili olarak bazı mimar ve mühendislerin, belediyeyi sıkıntıya sokacak işler yaptığını söyledi.

Belediyenin, yapılan projeleri inceleme ve arkasından yapılan işlem aşamasında değil, ilk başlangıcından sonrasına kadar her aşamasında bulunduğunu anlatan Bakıcı, şöyle konuştu:
"Bozüyük'ü güzelleştirelim. Konutlarımızın dış mekanları nasıl olacaksa biz olabildiğince projelere destek vermeye çalışıyoruz. Olması gerektiği gibi, daha güzel bir Bozüyük, güzelliğini yansıtabilecek projeler gerçekleştirmek istiyoruz. Bize destek olmanızı istiyoruz. Projenin gerçekleşmesinde sıkıntı yaşanıyorsa, daha sonra bu olay çok farklı noktalara geliyor. Dönüp dolaşıp ne hikmetse sürekli belediyeden sıkıntı olduğu söyleniyor. Artık, belediyenin suçlanmasını istemiyorum. Biz sorun çözmeye geldik, sorun yapmaya değil. İnanın yapılan sıkıntılar genellikle projeye uyulmamaktan dolayıdır."
Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra Levent de yapı ve inşaat grubu ile belediyeyi bir araya getirerek, sorunların çözümüne birlikte karar vermek istediklerini ifade etti.

Kaynak: AA