Yetenek Sizsiniz Türkiye - Yetenek Sizsiniz' in efsane ismi Aref yine büyüledi!

TV8 kanalında canlı yayınlanan Yetenek Sizsiniz Türkiye programında Aref harika bir sihirbazlık gösterisi yaptı. Aref canlı yayında ışınlanarak tüm izleyenleri şok etti.

Yetenek Sizsiniz Türkiye - Yetenek Sizsiniz' in efsane ismi Aref yine büyüledi!
Yetenek Sizsiniz Türkiye - Yetenek Sizsiniz' in efsane ismi Aref yine büyüledi!
Acun Ilıcalı, Eser Yenenler, Murat Boz ve Özgü Namal'ın jüriliğini yaptığı, sunuculuğunu ise Alp Kırşan'ın üstlendiği “Yetenek Sizsiniz Türkiyebu hafta da dopdolu!

“Yetenek Sizsiniz Türkiye” yarışması ile ünlenen ve yaptığı birbirinden inanılmaz illüzyon gösterileri ile akıllara kazınan illüzyonist Aref Ghafouri bu hafta “Yetenek Sizsiniz Türkiye”'ye konuk oldu.

Tv8 de yayınlanan yetenek sizsiniz Türkiye 21 Aralık programında Aref Ghafouri özel bir gösteri sergiledi.

Ankara'da çekilen Yetenek Sizsiniz programından Aref bir izleyici telefonunu ilk önce İstanbul'a gönderdi. Daha sonrada kendisini stüdyodan yani Ankara'dan İstanbul'a ışınladı.

TV8 kanalında canlı yayınlanan Yetenek Sizsiniz Türkiye programında Aref harika bir sihirbazlık gösterisi yaptı. Aref canlı yayında ışınlanarak tüm izleyenleri şok etti. Daha önce Yetenek Sizsiniz Türkiye programında etkileyici gösterilen yapan Aref, bu ışınlanma sihir şovu ile zirve yapmış oldu.

Aref yine Yetenek Sizsiniz sahnesindeydi

İlk yaptığı gösteride diğer önceki gösterilerinde yaptığı gibi izleyicilerden birinden ve jürilerden yardım istedi. Amaç izleyicinin aklında tuttuğu hayvanı tahmin etmesiydi.Gösteri sonunda sahnede duran bir büyük kafes üzerindeki siyah örtüyü izleyicinin kaldırmasını isteyince kafesin içinden bir tavuk çıktı.

Bunun üzerine izleyici aklından tavuk değil de akrep geçirdiğini söyleyince illüzyonist Aref önce gösterilerde ara sıra böyle aksaklıkların yaşanabileceğini dile getirdi sonrasında ise jüri masasında duran ağzı kapaklı tepsinin kapağını kaldırdı. İnanılması her zamanki gibi güçtü ama tepsinin içinden canlı bir siyah akrep çıktı.Bunun üzerine salon alkışlarla yankılandı.

AREF İZLEYİCİNİN TELEFONUNU IŞINLADI

Ünlü sihirbaz adeta bir izleyicinin telefonunu aldı ve o esnada İstanbulda bulunan ve internet üzerinden bağlantı kurduğu Hamed isimli arkadaşına telefonu tüm fizik kurallarını alt üst edercesine gönderdi. Aref tabiki bu gösterinin de sağlamasını jüriye yaptırdı.

AREF KENDİNİ IŞINLADI
Bu gösteriyle de yetinmeyen Aref üstüne çelik yelekvari kostümünü giyerek kendini Ankara'dan İstanbula ışınladı.