Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, muhalefet partisine seslenerek, "Eğer Türkiye partisi olacaksanız, 780 bin kilometre kareyi tek tek dolaşacaksınız; karış karış bütün Türkiye’ye ulaşacaksınız" dedi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık Açıklaması
"Örnek alınacak bir parti varsa, o da AK Parti'dir" diyen Çalık, AK Parti'nin asla veda partisi olmayacağını dile getirdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde AK Parti Şarköy İlçe Teşkilatı 5. Olağan Kongresi'ne katıldı.

Kongrede Çalık'ın yanı sıra AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, Özlem Yemişçi, Eski Milletvekili ve Kurucu İl Başkanı Ahmet Kambur, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, ilçe başkanları, siyasi parti temsilcileri, AK Parti üyeleri ve delegeler yer aldı.

Kongrede konuşma yapan Çalık, muhalefet partilerine seslenerek, "Eğer Türkiye partisi olacaksanız, 780 bin kilometrekareyi tek tek dolaşacaksınız; karış karış bütün Türkiye’ye ulaşacaksınız. Edirne’yi Tekirdağ’ı Şarköy’ü gelip ziyaret edeceksiniz. Vatandaşın yanında olacaksınız. Tüm muhalefet partilerine sesleniyorum, örnek alacağınız bir parti var. O da AK Parti. Yola çıktığımız ilk gün 2002. 'Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak' dedik. O günden bugüne 13 yıl geçti. 13 yılda kat ettiğimiz yol ortada, Türkiye ortada. Nerede mağdur varsa, mazlum varsa biz onun yanındayız. AK Parti olarak veda partisi olmadık. Vefanın partisi olduk. Ben inanıyorum ki sizler de biliyorsunuz AK Parti veda partisi olmadı, asla olmayacak. Millete vefasını hep gösterdi, bundan sonra da göstermeye devam edecek. Ve diyorum ki adil milli irade ne derse, biz ona razıyız. Biz biliyoruz ki bize burada söylenen her söz asıldır. Tekirdağ’a, Şarköy’e, tüm Türkiye’ye buradan salam olsun diyorum" dedi.

Çalık, 5. Olağan Kongre'nin hayırlı olmasını diledi

Kongrede, AK Parti'de Şarköy İlçe Başkanlığı görevi yapmış ilçe başkanlarına plaketler verildi

Kaynak: İHA