Diğer Yarım 20. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

ATV ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Diğer Yarım 20. Bölümüyle 9 Kasım Pazar akşamı ekranlarda olacak. İşte Diğer Yarım 20. Bölüm fragmanı ve özeti...

Diğer Yarım 20. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Diğer Yarım Dizisi 20. Bölüm özeti:

Zeynep Hanım, Afet ve Devran'ın evliliğini engellemek için girdiği savaşa kaldığı yerden devam etmektedir. Duygu sömürüsü, grev, boykot ve tehdit işe yaramayınca bu sefer başka bir yola başvurur. Dursun Dede'nin hastalığını taklit etmeye başlar. Devran'ı kaybettiği eşi zannetmektedir.

Poyraz, Esin'in kız arkadaşı zannedilmesini düzelteyim derken işler daha da sarpa sarmış ve sonunda Esin'le olan durumu kendisinin bile tahmin edemeyeceği bir noktaya gelmiştir. Artık Zeynep'i kaybetmenin eşiğindedir.

Arif, Erdem ve Durmaz ailesini bitirme planlarına devam etmektedir. Denediği her yol, Ecevit'le Meryem'i birbirine biraz daha yaklaştırınca Arif, en büyük kozunu oynar. Esma'ya Ecevit'le Meryem'in geçmişindeki büyük sırrı söyler.

Esma, annesine ve babasına bunun hesabını bir türlü soramaz. Fakat bu sır, Esma ile Tarık arasında soğuk rüzgârlar estirmeye başlamıştır. Ecevit ve Meryem'in geçmişi, Esma ve Tarık'ın bugününü sarsmaya yetmiştir.

Ecevit ve Meryem'e büyük bir otelde yapılacak bir düğünün catering işi gelir. Aile kısa bir süre sonra, kendilerini düğünün tüm organizasyonunu yaparken bulur. Hem yaşanan aksilikler, hem de Arif'in kötücül müdahalesiyle düğün, Ecevit ve Meryem'in kontrolünden çıkar.