Erkan Tan'dan Levent Üzümcü'ye: Gezi'deki performansını Yalova'da da göster

Deneyimli gazeteci Erkan Tan, Gezi olaylarında ortalığı karıştıran oyunculardan biri olan Levent Üzümcü'ye seslendi: Gezi'deki performansını Yalova'da da göster.

Erkan Tan'dan Levent Üzümcü'ye: Gezi'deki performansını Yalova'da da göster
Beyaz TV'de Erkan Tan Vakti programının sunucusu Erkan Tan, Yalova'da kesilen ağaçlara dikkat çekerek, Gezi olaylarında ortalığı karıştıran oyunculardan biri olan Levent Üzümcü'yü eleştirdi.

'Gezi olayları esnasında bir çok insan sahnedeydiler' diyen Tan,'Evet demokratik tepki yapıyor dedik önce inandık sonra ortalık savaş alanına döndü. Türkiye'nin başka illerinde başka eylemler yapıldı. Yalova'da 100'ü geçen ağaç kesildi. Nerede gezi olayları esnasında ortalığı karıştıranlar CHP'li vekiller? Yalova Belediyesi CHP'li diye mi evdesiniz?' diye sordu.

Tan, ünlü oyuncu Levent Üzümcü'yü de eleştirdi.

Erkan Tan, 'Levent Üzümcü adlı bir arkadaş vardı. Video filimler hazırlamıştı. Bu işlerin köpürtülmesi için uğraşıyordu. Bir vatandaş olarak merak ediyorum; Levent Bey Yalova'daki ağaç katliamını... Sizden Gezi olaylarındaki performansınızı Yalova'da da göstermenizi umuyorum. Yanlış anlamayın sadece meraktan' ifadelerini kullandı. BEYAZ GAZETE