Beylikdüzü’nde Atatürk’ü Anma Konseri

İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası(İDSO) ‘Atatürk’ü Anma’ temalı konseriyle Beylikdüzü halkına unutulmaz bir gece yaşattı.


Beylikdüzü Belediyesi, 10-16 Kasım Atatürk Haftası kapsamında İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası'nı (İDSO) Beylikdüzü halkıyla buluşturdu. Şef İbrahim Yazıcı yönetimindeki orkestra, Pyotr Ilyiç Çaykovski’nin Keman Konçertosu ve Antonin Dvorak’ın 8 No’lu Senfonisi’ni seslendirdikleri performanslarıyla izleyenlere adeta büyülü bir gece yaşattı. Müzik ve görsel şölenin bir arada yaşandığı konserde, Viyola, viyolonsel, flüt, keman ve trompetin ezgileri katılanlar tarafından büyük ilgiyle dinlendi.

Konser sonunda tüm sanatçılara teşekkür ederek çiçek takdiminde bulunan Beylikdüzü Belediye Başkan Danışmanı ve Kültür Sanat Koordinatörü Erhan Bayladı ise “Bu gece bizi 1800'lü yılların Cenevre’sine götürdünüz. Hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Öte yandan, gecede gerçekleştirdikleri solo performanslarıyla Flüt Sanatçısı Sonat Sözer ve Keman Sanatçısı Özcan Ulucan dinleyenlerden büyük alkış aldı.
Kaynak: İHA