Ak Parti Hayrat ve Of İlçe Kongreleri Yapıldı

AK Parti Trabzon ilçe teşkilatlarında kongre süreci Hayrat ve Of İlçeleri ile devam etti.

Ak Parti Hayrat ve Of İlçe Kongreleri Yapıldı

AK Parti Trabzon Hayrat İlçesi 5. olağan Kongresine Çevre ve Şehircilik eski bakanı ve Trabzon Milletvekili Erdoğan Bayraktar, Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu, İstanbul Milletvekili Oktay Saral, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Karaoğlu, Hayrat Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ile teşkilta mensupları ile çok sayıda partili katıldı.

Kongrede söz alan AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Hayrat’ın örnek bir ilçe olduğunu belirterek "Hayrat'ta konuşacak fazla bir şey yok. Bizi mutlu ediyorsunuz. Sayın başbakanımız ve cumhurbaşkanımızın aklındasınız. Hayrat ile Dernekpazarı sürekli yarış halindeler. Hayrat sürekli bayrağı taşıyor. Hayrat samimiyetle, bilinçli bir şekilde AK Parti'ye destek vermeye devam ediyor. Elimizden geleni biz de yapacağız. Değerli teşkilat mensuplarımızın ciddi bir seceresidir bu. Salih Öztel'de görevi aldıktan sonra Hayrat İlçesi örnek oldu. Eskiden görev yapan arkadaşlarımız da görevini iyi şekilde yaptı. Salih Öztel ve ekibi farklıydı. Büyük hizmetlere imza attı” dedi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise konuşmasında "Ben bugün kendi evime geldim. 1985-90 arasında bu bölgedeydim. O zaman Hayrat ilçe değildi. Sonradan ilçe olarak gelişmeye devam etti. Yerel ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde büyük fark ortaya koydu. Hayrat bize bütün gönlü ve imkanları ile destek verdi. Hizmetinizde olmaktan gurur duyuyoruz. Buraya hizmet getirmekte eski bakanımız, buranın evladı olan Erdoğan Bayraktar ağabeyimiz yerine getirdi. Kendisine şükranlarımızı ifade ederken, işimizi azalttığı için kendisine ayrıca teşekkür ediyorum. Biz sizin emrinizdeyiz. İhtiyaçlar öncelikle göre sıralanarak yapabildiğimiz her şeyi yapmaya gayret edeceğiz" diye konuştu.

“CUMHURBAŞKANIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN. DİK DURDU, BUGÜNLERE GELDİK"
Çevre ve Şehircilik eski Bakanı ve Trabzon Milletvekili Erdoğan Bayraktar ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu sayesinde bugünlere geldiklerini ifade ederek, “Vatan önemli. Türkiye'miz bizim için çok önemli. Türkiye'nin amiral şehri Trabzon önemli. Hayrat önemli. Ben buraya gelince huzur buluyorum. Bunun bir tanesi son süreçte Hayrat'la çok bir arada bulunduk. Babam burada öğretmenlik, dedem nahiye müdürlüğü yaptı. Bizim millet olmamız, bizim meselemiz esas itibari ile İslam'la başlar. Peygamber efendimizin meşalesi ile başlar. Bizde ki demokrasi mücadelesi dır. ki tazminat fermanı ile başlıyor. AK Parti döneminde bu gençliğimiz 1920'de TBMM kuruldu, her tarafından mebuslar Ankara'ya geldi. O süreçlerden itibaren en büyük demokratik gelişme AK Parti döneminde oldu. Bunun en büyük amiri istişaredir. İstişare çok kuvvetli bir sünnettir. Biz demokrasimizi istişare ile yürütüyoruz. Cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun. Dik durdu, bugünlere geldik. 2015 seçimleri de Türkiye için önemli bir milattır. Çok daha dikkatli olacağız. Beraberlik içinde olacağız. Ufak meselelere takılmayacağız. Fotoğrafın büyüğüne bakacağız. Üç kat büyüdük. Önümüzde ki sene G20'ye ev sahipliği yapacağız. Bunun en önemli ayağı siyasi istikrardır. Biz bu teşkilatlar sayesinde 9 tane seçimden birinci çıktık" şeklinde konuştu.

Tek liste ile gidilen kongrede Salih Öztel, yeniden başkanlığa seçilirken, Of ilçe kongresinde de tek listeyle seçime gidildi. Kongrede mevcut başkan Hakan Terzioğlu, yeniden başkanlığa seçildi.
Kaynak: İHA