10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

Aydın, mesajında, Atatürk'ün ilke ve inkılaplarını miras olarak bıraktığı Türk milletinin, ilk günkü kararlılık ruhuyla yaşattığını belirtti.

Türk milletinin, Cumhuriyetine olan bağlılığının, Atatürk'ün manevi huzurunda kenetlenerek ilke ve inkılaplarını yaşatmak için 10 Kasım'ın kararlılık günü olduğunu ifade eden Aydın, şunları kaydetti:
"Başarıları kelimelerle anlatılmayacak kadar üstün Atatürk ve silah arkadaşlarının Anadolu topraklarında yaktığı ateşin eşsiz aydınlığı bugün de geçmişte olduğu gibi yolumuzu aydınlatmaya devam ediyor. 12 yıldır Atatürk'ü anlamanın ve emanetine sahip çıkmanın anlamını bilerek ekonomiden, sosyal devlet anlayışına, bayındırlıktan, sağlığa kısaca her anlamda dünyanın örnek aldığı ve onun en kıymetli emaneti olan Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023'te dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olma hedefine her geçen gün istikrarla büyüyen ülkemizde daha da çok yaklaşmaktayız. Bu duygu ve düşüncelerle sadece bir kuşak için yaşamayan, tarihin akışına yön vermiş, önderlikleri ile yüzlerce yıl tüm dünya milletlerinin tarihinde haklı yerini koruyacak Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü en derin saygı, şükran ve gönül borcu ile anıyorum."
Kaynak: AA