Bursa'da '5'inci Mükemmellik İçin Sürekli İyileştirme Konferansı'

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve Kalder Bursa şžubesi tarafından düzenlenen "5'inci Mükemmellik İçin Sürekli İyileşŸtirme Konferansı" düzenlendi.

Kalder Bursa şžubesi Yönetim Kurulu ǜyesi Arzu Toygar, açılışŸ töreninde yaptığŸı konuşŸmada, Bursa'da kalite hareketi çalışŸmalarının 2003 yılında başŸladığŸını hatırlatarak, bugüne kadar kentte kamu ve özel sektörden 125 kuruluşŸun bu sürece katıldığŸını ve EFQM Mükemmellik Modeli'ni uygulamaya başŸladığŸını belirtti.

Toygar, kalite gönüllülerini bir araya getirmek ve ortak paylaşŸımları artırmak için bu etkinliğŸi düzenlediklerini ifade ederek, "Kalite yolculuğŸu ile kuruluşŸların rekabet güçlerinin artırılmasını ve küresel başŸarılara ulaşŸmalarını hedefliyoruz" diye konuşŸtu.
AçılışŸ konuşŸmalarının ardından, TofaşŸ Kalite Metot ve Planlama Yöneticisi Engin Aydın "Dünya klasında üretim yolculuğŸunda kalite yönetimi", Bosch Bursa Kalite DeğŸer AkışŸı Fabrika Koordinatörü Kadir Emre ǖztemel "Kalite DeğŸer AkışŸı Metoduyla Kalite-Maliyet Dengesinin Yaratılması" ve Borçelik 6 Sigma Proje Yöneticisi Emre Bülbül "Borçelik Teknik Akademi" başŸlıklı sunum yaptı.

 
Kaynak: AA