Beyşehir'e İmam Hatip Ortaokulu Binası Yapılıyor

Beyşehir ilçesine İmam Hatip Ortaokulu hizmet binası yapılıyor.

Beytepe Mahallesi'nde ihaleyi üstlenen firma tarafından yaz döneminde inşaat çalışmaları başlayan ortaokul binası 24 derslikli olarak yapılıyor.
Beyşehir Milli Eğitim Müdürü Hasan Taşdelen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ihaleyi üstlenen firmanın 3 katlı olarak inşa edilen ortaokul binasını şartnameye göre 150 iş günü içerisinde teslim etmesi gerektiğini vurgulayarak, "Kaba inşaatı biten İmam Hatip Ortaokulu'nun tamamlanarak Milli Eğitime tesliminin ardından 2014-2015 eğitim öğretim dönemine hizmete girmesini bekliyoruz. Bina tamamlandıktan sonra halen Eşrefoğlu İlkokulu binasında eğitim gören ortaokul öğrencileri, kendi binasında eğitim görmeye başlayacak" dedi.

Taşdelen, halen 5 ve 6. sınıflar olmak üzere yaklaşık 340 öğrenciye sahip olan İmam Hatip Ortaokulu'nun yanısıra, Gazi Ortaokulu'nun da yapımı süren 24 derslikli yeni binasına taşınacağını belirterek, "Gazi Ortaokulu öğrencileri de inşaat çalışmaları tamamlandıktan sonra yeni binasında eğitim öğretim görmeye başlayacak"diye konuştu.

Kaynak: AA