Ak Parti Sivas İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İstişare Toplantısı Yaptı

AK Parti Sivas İl Yönetim Kurulu üyeleri, Vahdet Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde tanışma ve istişare toplantısında bir araya geldi.

AK Parti Sivas İl Teşkilatından yapılan yazılı açıklamaya göre, yerel seçimler öncesi yapılacak çalışmaların görüşüldüğü toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin, yönetim kurulu üyelerine hükümetin Sivas'ta yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Sivas'a Polis Meslek Yüksek Okulu'nun ilk defa AK Parti hükümeti döneminde yapıldığını hatırlatan Şahin, 4 yıldızlı yurtların inşası, kurum binalarının yenilenerek şehre yeni bir çehre kazandırılması, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi'nin restorasyonu gibi çalışmaların da hükümetlğış döneminde yapıldığını aktardı.
AK Parti'den Sivas belediye başkan adayı Sami Aydın ise yerel seçimlerin ülkeye, AK Parti'ye ve Sivas'a hayırlar getirmesini diledi.
Seçimlerin farklı bir sürece doğru ilerlediğini belirten Aydın, "Türkiye'nin son 12 yılda yakalamış olduğu gelişme trendi maalesef bir takım ülkeleri rahatsız ediyor. Özellikle Başbakanın duruşu, gidişatı, Türkiye üzerinde çeşitli hesapları olan bir takım ülkeler için çok da hoşa gidecek bir durum değil. Bu bilinçle bizim bu süreci yürütmemiz gerekiyor" ifadesini kullandı.
Toplantıya, İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Toraman ve Merkez İlçe Başkanı İsmail Çapraz'ın yanı sıra çok sayıda il yönetim kurulu üyesi katıldı.


Kaynak: AA