Ak Parti Grup Başkanvekili Aydın’dan Hüsrev Kutlu’ya Övgü Dolu Sözler

AK Parti Grup Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman Belediye Başkan adayı Hüsrev Kutlu’nun Adıyaman için büyük bir kazanç olduğunu söyledi.

Ak Parti Grup Başkanvekili Aydın’dan Hüsrev Kutlu’ya Övgü Dolu Sözler

AK Parti Grup Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Belediye Başkan Adayı Hüsrev Kutlu’nun, meclisteki görevi süresince bütün gücünü Adıyaman için sergilediğini vurguladı.

Adıyaman Belediye Başkan adayı Fehmi Hüsrev Kutlu’nun kimliğini tanıdıklarını belirten AK Parti Grup Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, “Adıyaman’da her gezdiğim yerde, Hüsrev Kutlu’nun Adıyaman için çok önemli bir isim ve isabetli bir karar olduğunu ifade ediyorlar. AK Parti’nin Adıyaman kurucu il başkanı olan Hüsrev Kutlu, üniversite ve milletvekilliği hayatı dışında ömrünün tamamını Adıyaman’da geçirmiştir. Kutlu, Adıyaman’ın her sorununa vakıf olan bir isim olduğu gibi herkesin saygı gösterdiği, doğru bildiği bir siyasetçi. Ve artık kendisiyle birlikte çalışmaktan onur duyduğumuz bir adayımız var. Yerel seçim öncesi uzun bir seçim çalışmamız olacak. Kapı kapı dolaşarak, ev ev gezeceğiz. Gidebildiğimiz her yere gideceğiz. Sadece mevkii ve makam için bu işi yapmadığımızı, milletin geleceği için ne gerekiyorsa, bütün işlerin olması için gayret göstererek, projelerimizi anlatacağız. Başlangıçta kara bir propaganda başlatılmış olabilir. Biz herkes için birliktelik çağrısında bulunuyoruz. Bu memleketi hep birlikte idare edeceğiz. Eğer bu memlekette hepimiz yaşıyorsak, hepimizin mutlaka bu memlekete dair söyleyeceği sözler var. Bizler hep beraber bu ülkede ve bu ilde yaşıyoruz. Güzel bir şeyler olduğunda hep birlikte mutlu oluyoruz. Ama bir olumsuzluk bir şey olursa da hep birlikte üzülüyoruz. Dolaysıyla ilimizde güzel hizmetlerin yapılması adına halkımızın önerilerine ihtiyacımız var. Bizler mevki ve makam için değil, birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için çalışıyoruz. Eğer maksat bu ülkeye ve bu şehre hizmet etmekse hepimize düşen görev, ülkemiz ve Adıyaman için Kutlu’nun etrafında kenetlenmektir. İlk günkü sıkıntıları anlayışla karşılayabilirim. Artık nefsi bir şekilde hareket etme hakkımız yok. İlk günlerdeki kara propagandalar artık kalmadı. Artık öyle bir şey yok. Şuanda hiçbir olumsuzluk yaşanmıyor. Bir ilde yüz kişi ortaya çıkabilir. Bu il bu yüz kişiden ibaret değil. Ne yazık ki, bazı insanları yanlış yönlendirdiler. İnsanlar artık gerçekleri görüyorlar, gerçek manada Kutlu’nun kimliğini tanıyorlar. Polemiklere ve küçük şeylere takılmayacağız. Büyük fotoğrafı göreceğiz. Ve bu anlamda saflarımızı sık ve düzgün tutacağız” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA