Başkan Yılmaz’a Havza’da Büyük İlgi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 30 Mart mahalli idareler seçimine ilişkin AK Parti İl Başkanlığı’nın organizesiyle ikinci halk buluşma gezisini Milli Mücadele’nin ilk kıvılcımının yakıldığı Havza’ya yaptı.

Başkan Yılmaz’a Havza’da Büyük İlgi

Termal turizmde Karadeniz’in incisi olan ilçede esnafları ziyaret eden Başkan Yılmaz, hem esnaflardan hem de vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Cep telefonlarıyla kendisinin fotoğraflarını çekmeye çalışan çocuklarla sohbet edip hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Yılmaz, gençlerle de ayaküstü sohbet edip hediyeler verdi.

Sabah saatlerinde ilçeye gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı AK Parti Havza İlçe Başkanlığı binası önünde ilçe Başkanı Mahmut Karahan, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin İsen, Ilıca Belediye Başkanı Erol Pepeç, Bekdiğin Belediye Başkanı Halit Ulusoy, ilçe Kadın Kolları Başkanı Yasemin Şahin ile gençlik kolları üyeleri tarafından karşılandı.

Havza ziyaretinde Başkan Yılmaz’a AK Parti İl Başkan Vekili Muharrem Göksel, İl Başkan Yardımcısı Yılmaz Açan, İl Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Tütüncü, İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe ile kadın kolları üyeleri eşlik etti.

Esnaflar gezisi sırasında Başkan Yılmaz’a büyük ilgi göstererek seçimde başarı dileklerini ilettiler. Başkan Yılmaz ise seçimin Havza ve Samsun için hayırlı uğurlu olmasını temenni ederek, “Sonuç ne olursa olsun hem Havzamız hem de Samsunumuz için hayırlı olanı diliyorum. Hep beraber el ele verip bu güzel ilçeyi bu güzel şehri daha da ileri seviyelerde hizmet alabileceği, dünyadaki örnekleriyle yarışabilecek, her alanda gelişmiş, ilerlemiş, olanaklarını ve şartlarını büyütmüş bir yer haline getirmek için çok ama çok çalışacağız” diye konuştu.

Başkan Yılmaz, gezisi sırasında hatıra olarak esnaflara saat hediye etti. Havza merkez ziyaretinin ardından Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, ilçenin köylerini de gezerek köylü hemşerileri ile bir araya geldi.
Kaynak: İHA