Başkan Vergili’den Hakem ve Gözlemcilere Yemek

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, il hakem heyetine yemek verildi.

Başkan Vergili’den Hakem ve Gözlemcilere Yemek

Büyük Kulüp’te gerçekleştirilen yemeğe katılan İl Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Demir Işık, İl Hakem Kurulu Üyeleri İbrahim Ayhan ve Necati Meydan, TFF-HGD Kurulu Ekrem Değirmenci, Eski İl Hakem Kurulu Başkanı İbrahim Harmanbaşı ve Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı katıldı.

İl Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Demir Işık, Başkan Vergili’den 5000 Evler sahasında idmanlar sırasında bir salona ihtiyacı olduğunu, sahanın üstündeki emekliler evini kendilerine tahsis edilmesi, olmazsa kendilerine ait eğitim ve soyunma yeri yapılması, hakemlerin büyük eksikliğinin giderileceğini söyledi.

Başkan Vergili, en büyük projelerinin önümüzdeki 5 yıl döneminde amatör sporlarına ayırdığını, Bulak Vadisini bir spor vadisi olarak yapacağını, oradan en çok hakemlerin faydalanacağını, spor vadisinde her türlü spora hizmet edecek ünitelerin olduğunu söyledi.

Vergili, Belediye olarak inşaatlarını kendi işçisine yaptırdığını, 14 Sosyal Yaşam Merkezi binalarını Belediye işçisi tarafından yapıldığını, 5000 Evler sahasının yanına istenilen binayla ilgili imar alanına baktıktan sonra en kısa süre içerisinde hakemlerin toplantı yapacağı ve soyunabileceği bir binayı oraya yapılabileceğini de belirtti.

Kaynak: İHA