Başkan Ergün Yakılan Çocuk Gurubunu İnceledi

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Laleli Mahallesi’nde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce yakılan çocuk oyun gurubunda incelemelerde bulundu.

Başkan Ergün Yakılan Çocuk Gurubunu İnceledi

Manisa Belediyesi tarafından Laleli Mahallesi 5235 sokağa kurulan çocuk oyun gurubunun kimliği belirsiz kişi ve kişilerce yakılması Manisa kamuoyunda tepkiyle karşılandı. Olayın yankıları sürerken Belediye Başkanı Cengiz Ergün de söz konusu parkta incelemelerde bulundu. Laleli Mahallesi Muhtarı Bedriye Pehlivan’dan konuya yönelik bilgi alan Başkan Ergün’e Belediye Başkan Yardımcıları Azmi Açıkdil ve Serpil Çakır ile Zabıta Müdürü Aydoğan İra da eşlik etti. Manisa halkı tarafından tepkiyle karşılanan olayın kendilerini derinden üzdüğünü söyleyen Başkan Ergün, olayı gerçekleştiren kişileri kınadığını ifade etti.

Parkı yakan kişilerin devletin malına zarar verdiğini ve oyun grubundan yararlanan çocukları da cezalandırdığını belirten Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, çocuklar için yapılan güzel hizmetleri karalamaya çalışanlara taviz verilmemesini diledi. Park ziyareti esnasında mahalle sakinlerinin kendisine yönelik sıcak ilgisiyle moral bulan Başkan Ergün, parkın en kısa sürede yenileceğini müjdeledi. Balkonlarına çıkarak Başkan Ergün’e seslenen vatandaşlar da oyun gurubunun yakılmasından duydukları üzüntüyü belirterek, kendisinin yanında olduklarını söylediler. Öğrencilerin de yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Ergün, onlara karne hediyesi olarak top armağan etti, hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kaynak: İHA