Kuşadası’nın Sanat Ödülleri Sahiplerini Buldu

Kuşadası’nın sanat ödülleri sahiplerini buldu.

Kuşadası’nın Sanat Ödülleri Sahiplerini Buldu
Kuşadası Kütüphane Yaptırma, Yaşatma, Kültür ve Sanat Derneği(KÜKSAD) tarafından, 2013 yılı içerisinde Kuşadası’nda sanatın gelişmesine katkı yapan kişi ve kuruluşlar ödüllendirildi.
Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi’nde gerçekleştirilen KÜKSAD Sanatdalı Ödül töreni büyük ilgi gördü. Törende 2013 yılında Kuşadası’nda sanata ve sanatın gelişmesine katkılarından dolayı Gitme Baba filminin senaristi ve başrol oyuncusu Çiğdem Suyolcu, Sealight Otel Genel Müdürü Turhan Kesim, Mavi İnsan programı yöneticisi Mustafa Veli, Kuşadası’nda mezar taşları kitabının yazarı Mahmut Ökçesiz, Yerel Tarih Araştırma Gurubu adına Ali Ergül ve Aşiret Cumhuriyeti çalışmasıyla Ahmet Can Sarhanlı ödüle layık görüldü.

Törende konuşan Kuşadası Kütüphane Yaptırma, Yaşatma, Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Necati Çelik “Yeni bir yönetim olmamıza rağmen başarılı işler yaptık. En son el sanatları sergisini siz sanatseverlerin beğenisine sunduk. Bu yılda Kuşadası’nda kültür ve sanat dalında yaptıkları çalışmalar için kişilere ödül vermek için bir araya geldik. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA