- Ensar Vakfı Ankara Şubesi'nden Tbmm Başkanı Çiçek'e Ziyaret

Ensar Vakfı Ankara Şubesi Yönetim Kurulu ve İstişare Kurulu'nun TBMM Başkanı Cemil Çiçek'e nezaket ziyaretinde bulunduğu bildirildi.

Şubeden yapılan yazılı açıklamada, Ensar Vakfı Ankara Şube Başkanı Ercan Poyraz başkanlığında gerçekleşen ziyarette, vakfın eğitim, kültür, barınma ve teşkilatlanma çalışmaları hakkında bilgi verildiği belirtildi.
Açıklamada, şunlar kaydedildi:
''İnisiyatif alan, kendini yetiştirmiş, milli ve manevi değerlere sahip yeni nesillerin yetişmesi konusundaki çalışmalarımızdan ve projelerimizden bahsettik. Sivil toplum çalışmalarının, hak arama ve adalete ulaşma adına insanlara yol gösterdiğini vurgulayan Sayın Meclis Başkanımız, demokrasi ve ilerleme için yapılan sivil toplum çalışmalarının önemli olduğunu söyledi.

Düşünce ve yaşayışlarına yapılan baskılar, haksızlıklar ve zulümler karşısında insanların bir olmasının gerekliliğinden bahseden Sayın Meclis Başkanımız, geçmişte yaşadığı tecrübelerden örnekler verdi. Sayın Meclis Başkanımız, Ensar Vakfı'nın eğitim öğretim, barınma başta olmak üzere kültürel alanda nitelikli çalışmalar yürüten bir vakıf olduğuna değinerek başarı dileklerini iletti.''
Kaynak: AA