Ak Parti'nin 13 Büyükşehirin İlçe Belediye Başkan Adaylarını Açıklaması

AK Parti'den Battalgazi Belediye Başkanlığına aday gösterilen mevcut Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, makamında tebrikleri kabul etti.

Battalgazi Belediyesine gelen çok sayıda vatandaş, Gürkan'ı aday gösterilmesi dolayısıyla kutladı.
Burada konuşan Gürkan, ilçede iki dönemdir belediye başkanlığı yaptığına değinerek, "10 yıl, bir hizmet süreci geçirdik. 10 yılda Battalgazi halkıyla, partimizin yetkili organları ve milletvekillerimizin gayretiyle ilçemiz, mazisine layık istikbale hazırlandı. Büyükşehir Belediye Yasası ile Battalgazimiz büyükşehirin merkez ilçesi oldu. Bu vesileyle hükümetimize, milletvekillerimize şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Bu aday adaylığı sonunda, özellikle partimizin yetkili organları ve vatandaşımızın büyük desteği ve teveccühü, tüm hemşehrilerimizin dualarıyla yeniden aday gösterildik. Bu vesileyle teşekkür ediyorum" diye konuştu.

30 Mart'ta yapılacak seçimin başta Battalgazi ve Malatya olmak üzere ülkeye hayırlı, uğurlu olmasını temenni eden Gürkan, şunları kaydetti:
"Battalgazi halkının AK Parti'ye büyük teveccüh göstererek, 30 Mart'ta, Türkiye'de en ön safta bu seçim bayrağını göğüsleyeceğine ve güzel örnekler teşkil edeceğine inanıyorum. Şimdiden halkımızın, özellikle içerde ve dışarda, ülkemizin üzerinde oynanan bu çirkin oyunlara en güzel dersi sandıkta vereceklerine inanıyorum. Halkımızın muhakkak sandığa giderek partimizin daha güçlü bir şekilde çıkmasını sağlayacaklarına, ülkemizin üzerinde değişik olumsuz düşüncesi olan insanlara ve ülkelere iyi bir ders vereceklerine inanıyorum."
Gürkan, tüm aday adaylarının geçen süreçte demokratik olgunlukla yarıştıklarını belirterek, "Tüm aday adaylarımızın demokratik olgunluğundan dolayı ve AK Parti'nin bize vermiş olduğu gönülden destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de el ele, hep birlikte, durmak yok, hizmete devam diyoruz" dedi.

Kaynak: AA