Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Sevgi Açıklaması

İlçedeki kamu kurum ve kuruluşlarına çeşitli yardımlarda bulunan Tekirdağ’a bağlı Kapaklı Belediyesi bu kezde İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne yardımda bulundu.

Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Sevgi Açıklaması
Kapaklı Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde kullanılmak üzere 5 adet notebook bilgisayar ve 1 adet çok fonksiyonlu lazer yazıcıyı, emniyet yetkililerine teslim etti.
5 adet notebook ve çok fonksiyonlu lazer yazıcı, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Serpil Sevgi ve Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürü Hilmi Gökçe tarafından Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildi. Polis-vatandaş ilişkilerindeki uyumun önemine değinen Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Serpil Sevgi, "Polis-vatandaş diyaloğu ne kadar iyi olursa, başarıya o denli ulaşılacağının bilinmesi gerekir. Kendi huzuru ve dolayısı ile hepimizin huzuru için halkımız, polisine güvenmeli ve yardımını esirgememelidir” dedi.


Daha güzel günler için polis ile vatandaşın her zaman el ele olması gerektiğinin altını çizen Belediye Başkan Yardımcısı Serpil Sevgi, “Halkıyla bütünleşmeyen, halkına dayanmayan hiçbir kurum başarılı olamaz. Biz bu düşünceden hareket ederek ilçemizde halkla ilişkilere büyük önem veriyoruz. Çağdaş yönetim anlayışıyla ve insan odaklı hizmet prensibiyle halkımızın güven ve desteğinin kazanılmasında büyük başarılar elde ettik” ifadelerini kullandı.

"DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK"
Kapaklı Belediyesi olarak, ilçedeki tüm kamu kurumlarının vatandaşlara en iyi şekilde hizmet verebilmesi için gerekli imkanların temininde her zaman öncü ve destekçi olduklarına vurgu yapan Belediye Başkan Yardımcısı Sevgi, “Bundan önceki süreçte olduğu gibi, bundan sonra da kamu kurum ve kuruluşlarımızın destekçisi olmaya devam edeceğiz. Polis teşkilatımızın destekçisi olmaya devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu.
Kaynak: İHA