Chp Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tarhan İşçilerle Buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Tahsin Tarhan, Kocaeli'nin işçi sınıfı ile sanayinin yan yana huzur içinde yaşayabileceği bir il haline getireceğini söyledi.

Chp Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tarhan İşçilerle Buluştu

Tarhan, CHP Gebze Belediye Başkan adayı Yakup Yılmaz ile Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi (GEPOSB) KBS Kalıp Bağlama Sistemleri Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Aydın’ı ziyaret etti.

Firma Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Aydın'la sohbetin ardından işçilerle yemek yiyen ve sohbet eden Tahsin Tarhan, seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Makinalaşma ve teknolojiye rağmen sanayinin temel unsurunun emek olduğuna dikkat çeken Tarhan, “İşçi, sadece ücreti ödendikten sonra unutulacak bir insan değildir. Onun barınma, beslenme, eğitim ve sağlıkulaşım gibi temel sorunlarının yerel yönetim ve sanayinin ortaklaşa çalışmasıyla mutlaka çözülmeli. Kocaeli, işçilerimizle sanayinin huzur içinde yaşayacağı bir il olacak. Bu nedenle Kocaeli'ni yaşanabilir bir kent haline getirmeliyiz. Bunu yapacağımıza güvenin” dedi.

Kaynak: İHA