Belediye Başkan Adayı Porgalı’dan Adıyamanlılar Derneği’ne Ziyaret

CHP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Hulisi Porgalı, seçim çalışmaları kapsamında Adıyamanlılar Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Belediye Başkan Adayı Porgalı’dan Adıyamanlılar Derneği’ne Ziyaret

Adıyamanlılar Dayanışma Derneği Başkanı Melik Demirbay ile bir araya gelen Porgalı, “Yeşilyurt bölgesinde Adıyaman kökenli birçok vatandaşımızın olduğunu biliyoruz. Bizde onlardan biriyiz, desteklerini bekliyoruz. Yeşilyurt 285 bin nüfuslu bir merkez ilçe imarda olsun, alt yapıda olsun, üst yapıda olsun büyük sıkıntılar var” dedi.

“30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerden sonra daha sıkıntılı ve sancılı bir döneme girilecek” diyen Porgalı, “Beldeler, köyler Büyükşehir’e entegre edilecek. Çok çalışmamız gerektiğini, büyük bir yük almış olacağımızı biliyoruz, bunun altından kalkacağımıza da inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Adıyamanlılar Dayanışma Dernek Başkanı Melik Demirbay, “Siyasi kimliğinizden ziyade sizin gibi ilkeli, kararlı bir iş adamının Yeşilyurt’tan aday olması bizim için bir gururdur. Vatandaşlarla ilgilenip haklarını yedirmeyeceğinizi Adıyamanlı ve Malatyalı hemşerilerimizle ilgileneceğinizi, Malatya’ya katkınızı biliyor ve başarılar diliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA