Alperenlerden Başkan Sedefçi'ye Ziyaret

Alperen Ocakları Edirne Şubesi Başkanı Alpaslan Cankaloğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’yi makamında ziyaret etti.

Alperenlerden Başkan Sedefçi'ye Ziyaret

Alperen Ocakları Edirne Şubesi Başkanı Alpaslan Cankaloğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi ile makamında bir araya geldi. Cankaloğlu, “Belediye Başkanımız Hamdi Sedefçi’yi yönetim kurulu üyelerimizle birlikte nezaket ziyaretinde bulunmak istedik. Kendisine Alperenler olarak çalışmalarımız hakkında kısaca bilgi verdik” diye konuştu.

Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi ise Alperen Ocakları Edirne Şubesi Başkanı Alpaslan Cankaloğlu ve Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “Edirne Belediyesi olarak, Edirne’mizin daha güzel günlere kavuşabilmesi için tüm sivil toplum kuruluşlarımızla ve diğer derneklerimizle ortaklaşa çalışmalar yapılması gerektiğinin bilincindeyiz. Ve bu bilinçle tüm çalışmalarımızda vatandaşlarımıza daha iyi hizmeti sunabilmek için tüm örgüt ve derneklerimizin düşünce ve önerileri bizler için önemlidir” dedi.

Kaynak: İHA