Kayseri’de Yeni Yıl Coşkusu

Kayseri’de sağlık ve polis ekipleri yeni yıla mesai başında girerken, kent meydanında toplanan vatandaşlar dans ederek yeni yıla girdi.

Kayseri’de Yeni Yıl Coşkusu

Kayseri’de vatandaşlar yeni yıla girmenin coşkusunu yaşarken, sağlık ve polis ekipleri yeni yıla mesai başında girdi. Sağlık ekipleri kentte yaşanacak olası kazalara karşı hazır bulunurken, Kayseri Emniyet Müdürlüğü Muhabere Şube Müdürlüğü ekipleri de MOBESE kameralarını inceleyerek şüpheli şahıslara karşı önlem aldı. Görev yaptıkları için memnun olduklarını dile getiren sağlık ekipleri, “Birileri tatil yaparken birilerinin çalışması lazımdır. Önemli olan çalışmak değil devletimize ve milletimize hizmet vermemiz. Bu işi ben yapmasam başkası yapardı. Bizde resmi tatil yoktur. Devlete ve millete hizmet etmek için iş başındayız” dedi.

Muhabere Şube Müdürlüğü Bürolar Amiri Sadık Rahat da, “Biz vatandaşın huzurunu ve güvenliğini korumak için 24 saat görev başındayız. Bu yılda yine huzur ve güvenlik için elimizden gelen bütün tedbirleri aldık. Sokakta ki ekiplerimiz, bizde burada MOBESE’deki arkadaşlarımız ile birlikte şehrimizin 130 noktasındaki MOBESE kameralarımız ile toplumumuzun huzuru için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz” diye konuştu.

Öte yandan, kent meydanında toplanan vatandaşlarda yeni yılı coşku ile kutladı. Yeni yılı 10’dan geriye sayarak karşılayan vatandaşlar, saat 00.00 olunca konfeti patlatarak, dilek balonu uçurdu. Oyun havaları eşliğinde eğlenen vatandaşlar yeni yılın mutluluk getirmesi diledi.
Kaynak: İHA