Milletvekili Badak'ın Döşemealtı İlçesini Ziyaret Etti

AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak, Döşemealtı ilçesinde ziyaretlernde bulunup vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Döşemealtı İlçe Başkanı Yusuf Mayıslar ve Belediye Başkanı Nurettin Tursun ile belde ve köylerde ziyaretler gerçekleştiren Badak, İlçe Teşkilatı'nda partililerle bir araya geldi, ardından Yeşilbayır'da, Adem Yörük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti.

Parti olarak toplantılara ve istişareye çok önem verdiklerini dile getiren Badak, "Sadece seçimden seçime değil, her zaman tüm teşkilat üyeleri ve halkımızla istişare içindeyiz'' dedi.

Seçmen bazlı çalışmanın ön plana çıktığı il, ilçe ve mahallelerde gerçekleştirilen sandık kurulu danışma toplantılarının önemli olduğunu anlatan Badak, bu toplantılar sayesinde AK Parti hizmetlerinin anlatılması ve sandık kurullarının birbirleriyle tanışmasının kolaylaştığını ifade etti.

Yeni kurulan Erzurumlular Derneği'ni de ziyaret eden Badak, dernek başkanı Köksal Kılıç ve yönetim kurulu üyelerine derneğin hayırlı olmasını diledi. Hemşehri derneklerinin çok önemli bir misyonu olduğunu belirten Badak, gurbetteki hemşehrilerin bu derneklerin çatısı altında birlik ve beraberliği tesis edip, yardımlaşmayı sağladıklarını kaydetti.

Badak, Karaveliler'de evi yanan aileyi de ziyaret edep "geçmiş olsun" dileğinde bulundu.

Kaynak: AA