Başkan Bahçeci'den Ahilik Kutlamaları İçin Teşekkür

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, büyük bir coşkuyla gerçekleşen Ahilik Haftası kutlamalarına katılan başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bütün katılımcılara teşekkür etti.

Başkan Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, 26. Ahilik Haftası kutlamalarının ve 1. Neşet Ertaş Altın Bağlama Ödül Töreni'nin ve büyük bir coşkuyla gerçekleştiğini de söyledi.

Kutlamaların halkın ve resmi kurumların desteğiyle coşku içinde geçtiğini de ifade eden Başkan Bahçeci, şu görüşelere yer verdi:

"26. Ahilik Haftası kutlamaları, çeşitli kültürel etkinliklerle dolu dolu ve çok renkli geçti. Bu vesile ile, ilk defa derli toplu bir alanda Ahi Evran Külliye alanında düzenlenen kutlama törenine katılarak bizlere güç veren başta Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı'ya, Milli Eğitim Bakanımız Sayın Nabi Avcı'ya, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız Sayın Taner Yıldız'a, Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Ömer Çelik'e, Danıştay Başkanımız Sayın Zerrin Güngör'e, Kırşehir Milletvekilleri Abdullah Çalışkan ve Muzaffer Aslan'a, TOBB Başkanı Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu'a, TESK Başkanı Sayın Bendevi Palandöken'e, TESKOMB Başkanı Sayın A.Kadir Akgül'e, Valimiz Sayın Özdemir Çakacak'a, resmi kuruluşlarımızın temsilcilerine, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımıza, sivil toplum örgütlerine, siyasi partilerin temsilcilerine, ulusal ve yerel basın kuruluşlarımıza, çok değerli sanatçılarımıza, ödül alan sanatçılarımıza,1.Neşet Ertaş Altın Bağlama Kültür ve Sanat ödüllerindeki jüri üyelerine, Kırşehirlilere; hem Ahi Külliyesinde yapılan törene, hem de Neşet Ertaş 1. Altın Bağlama Kültür ve Sanat Ödül Töreni'ne katılarak bizleri ve tüm Kırşehirlileri sevindirdikleri için teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum."

Kaynak: AA