Ödemiş Belediye Başkanlığı İçin Keskin ve Bayrakcı Aday Adayı

CHP’de parti üyelerinin belediye başkanlıkları ile belediye meclis üyeliklerine aday adayı olma başvuruları dün 17.00 itibariyle sona erdi.

Ödemiş Belediye Başkanlığı İçin Keskin ve Bayrakcı Aday Adayı
Ödemiş’te mevcut belediye başkanı Bekir Keskin ve daha önce aday adaylığını açıklayan Uğur Bayrakcı dışında belediye başkanlığına aday adaylığı yapan çıkmadı.
Temmuz ayında CHP Ödemiş İlçe Başkanlığı’ndan istifa eden ve adaylıkla adı anılan Mehmet Eriş ise aday adaylığı konusunda başvuru yapmadı. Aday adaylıklarıyla ilgili açıklama CHP Ödemiş İlçe Başkanı Hikmet Güriş, meclis üyelikleri için 34 kişinin aday adayı olduğunu belirtti.

Güriş, “Genel merkezimizin genelgesine göre 17.00 itibariyle aday adaylığı başvuruları son bulmuştur. 30 Mart 2014 yerel seçimleri için belediye başkanlığına iki arkadaşımız aday adayı olmuştur. Bekir Keskin ve Uğur Bayrakcı arkadaşlarımız belediye başkan aday adayları oldular. Belediye meclis üyelikleri için de toplam 34 parti üyemiz aday adaylığı başvurusunda bulundu. 1’i engelli parti üyemiz, 10’u bayan üyemiz, 20’si erkek üyemiz ve 3’ü genç üyemiz olmak üzere 34 kişilik aday adayı listemiz mevcut. Bayan, engelli ve gençlerimizden aday adaylığı için gerekli olan özel ödenti alınmamıştır. Aday adaylığı sürecinde tüm partililerimize örgütümüzün kapısı açıktır. Her türlü veri ve bilgiden yararlanabilirler” dedi.

Parti tabanının istek ve düşüncelerinin aday listelerine yansıması gerektiğini de sözlerine ekleyen Güriş, “Yerel seçimler için yapılacak önseçim ya da eğilim yoklaması partimizin gücüne güç katacaktır. Eğilim yoklamaları ile hem adaylarımızın, hem de partimizin güçlenmesi sağlanacaktır” diye konuştu.

Kaynak: İHA