Kaymakam Karaboran'dan Başkan Karahan'a Ziyaret

Kütahya’nın Simav İlçe Kaymakamlığı’na kısa süre önce atanan İbrahim Süha Karaboran, Belediye Başkanı Kasım Karahan'ı ziyaret etti.

Kaymakam Karaboran'dan Başkan Karahan'a Ziyaret
Başkan Karahan’a iadeyi ziyaret gerçekleştiren Karaboran, Simav’ın modern bir kent ve örnek bir ilçe olduğunu belirtti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Simavlılara hizmete hazır olduklarını ifade eden Kaymakam Karaboran, ilçede kurumlar arasında önceden var olan uyum ve işbirliğinin bundan sonra da artarak devam edeceğini ve hizmetlerin süreceğini bildirdi.
Kaymakam Karaboran’a 'İlçeye yeniden hoş geldiniz' dileyerek sözlerine başlayan Başkan Karahan, “Kütahya’nın ikinci büyük ilçesi Simav, hem bizim hem de deprem sonrası devletin kamu binalarının yenilenmesi ve depremzede vatandaşlara yapılan TOKİ konutları sayesinde her geçen gün gelişip büyümekte ve modern bir kent görünümüne kavuşmaktadır. Hizmetlerimizi yaparken geçmişte olduğu gibi bundan sonra da Kaymakamlık başta olmak üzere diğer kurumlar arasında sürdürdüğümüz koordinasyonu devam ettirmek suretiyle Simavlı vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Ziyaretin ardından Başkan Karahan, Kaymakam Karaboran’ı Belediye hizmet binasının giriş kapısına kadar geçirerek uğurladı.
Kaynak: İHA