İnegöllü Kartallardan 110. Yıl Balosu

Bursa İnegöl Beşiktaşlılar Derneği ve Tesislerinin açılışı ile 110. Yıl Balosuna katılan Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman, İnegöl Vehbi Koç İlköğretim Okulu Erkek Futbol Takımında futbol oynayan tek kız olan 10 yaşındaki Helin Tunç’un menüsküs ameliyat masraflarını üstlendi.

İnegöllü Kartallardan 110. Yıl Balosu
İnegöl Beşiktaşlılar Derneği ve Tesisleri, Kulüp Başkanı Fikret Orman’ın da katıldığı törenle açıldı. Açılış töreni öncesinde tesislerdeki futbol sahasında bulunan çocukları ziyaret eden Başkan Fikret Orman’ın yanına yaklaşan 10 yaşındaki Helin Tunç, olması gereken menüsküs ameliyatı konusunda Orman’dan destek istedi. İnegöl Vehbi Koç İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencisi ve aynı zamanda erkek futbol takımında oynayan tek kız öğrenci olan Helin Tunç, Başkan Fikret Orman’ın yanına gelerek, “Futbolu seviyorum, oynamak istiyorum ama ameliyat olmam gerekiyor. Ameliyat konusunda bana yardımcı olur musunuz?” dedi.

Başkan Fikret Orman ise, Helin’in isteği üzerine ilgili kişilere talimat vererek, ameliyat masraflarını üstleneceklerini söyledi.

110. YIL BALOSU

Başkan Fikret Orman, Dernek açılışının ardından ise, İnegöl Beşiktaşlılar Derneği tarafından düzenlenen 110. Yıl Balosuna katıldı.

Siyah-Beyazlı renklere gönül verenlerin ilgi gösterdiği Balo, Hüner Coşkuner konseri ile renklendi.
Kaynak: İHA