Batman Park Avm 1. Yılını Müzik Şöleniyle Kutladı

Geçen yıl Batman'da hizmete giren ve bölgenin en büyük alışveriş merkezleri arasında yerini alan Batman Park 1. kuruluş yıl dönümünü müzik şöleniyle kutladı.

Kentte, 48 bin metrekare üzerinde hizmet veren Batman Park, 1. kuruluş yıl dönümünü kutlamasına davet ettiği sanatçılarla Batmanlılara coşkulu anlar yaşattı. Sanatçı Niran Ünsal'ın yanı sıra Aydın Aydın ve Batmanlı sanatçı Gültekin Gönülaçar’ın davetli olduğu 1. yıl kutlamasına Batmanlılar yoğun ilgi gösterdi. Sanatçıların söylediği Türkçe ve Kürtçe şarkılarla coşan Batmanlılar sanatçılara eşlik ederek kendilerinden geçti.

BİR YILDA 5 MİLYON ZİYARETÇİ
Batman Park Alışveriş Merkezi Genel müdürü Nazlı Özdemir, Batman Park’ın 1. yıl dönümünü halkla beraber kutladıklarını belirterek, "Bir yıl önce Batman Park AVM açıldığından beri 5 milyon ziyaretçi kitlesine ulaşmış bulunmaktayız. Batman Park, Batman'ın simgesi ve markası olmuştur. Bu bütün halkımızla beraber kutlayacağımız bir başarıdır. Etkinliklerimiz sabah saatlerinde çocuk etkinlikleri ile başladı.

Akşam saatlerinde de Batmanlı sanatçımız Gültekin Gönülaçar’ın yanı sıra Aydın Aydın ve Niran Ünsal’ın sahne aldığı konserlerle 1. yılımızı halkımıza beraber kutladık" dedi.

"BAŞKA AVM’LER AÇARAK İNSANLARIMIZI İSTİHDAM EDELİM"
Batman Park AVM Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Yargı ise, Batman Park'ın 138 ortağı ile bir anonim şirketi olarak hizmete girdiğini, Batman'ın sosyo-ekonomik yönüyle kenti kalkındıran bir merkez olduğunu ve 800 kişiyi istihdam ettiklerini söyledi.

Yargı, "Batman'daki bütün işverenlere sesleniyorum. Gelin bir araya gelelim başka Batman Park'lar açarak insanlarımızı istihdam edelim. Bugünkü gayemiz Batman Park’ı daha iyi tanıtmak ve Batman halkına eğlenceli bir gün geçirmektir. Batman Park bölgede yıldızı parlayan seçkin marka haline gelmiştir. Batman Park ziyaretçi sayısı gün geçtikçe artmaktadır. Şu anda bölgenin yüzde 90 ile en büyük doluluk oranına sahip tek AVM’dir" diye konuştu

Batman Park AVM’nin Batman'ın geleceğine önemli katkılarda bulunduğuna inandıklarını kaydeden vatandaşlar ise, "Batmanlılar olarak Batman Park AVM’ye sahip çıkmamız gerekiyor. Batmanın tanıtımında ve beli bir yere gelmesinde böyle kuruluşların önemli rolü vardır" şeklinde konuştu

Kaynak: İHA