Emekçi Kadınlar Dayanışma Derneği Üyeleri İle Kahvaltıda Buluştu

Zonguldak Emekçi Kadınlar Dayanışma Derneği tarafından eğitime destek amacıyla kahvaltı programı düzenledi.

Emekçi Kadınlar Dayanışma Derneği Üyeleri İle Kahvaltıda Buluştu
Zonguldak Emekçi Kadınlar Dayanışma Derneği tarafından Zonguldak Çatı Kafede düzenlenen kahvaltı programına, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Coşkun, MHP Zonguldak Belediye Başkan aday adayı Gürkan Gülay, MHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Ahmet Şehit, CHP Zonguldak İl Başkanı Halil Furat, CHP Zonguldak Belediye Başkan aday adayı Turgut Aydın, Hayvan Hakları Derneği Başkanı Evren Türeci Sezgin, üyeler ve davetliler katıldı.

Programda konuşma yapan Zonguldak Emekçi Kadınlar Dayanışma Derneği Yüksel Yayla, “Derneğimizin kuruluşundan bu tarafa henüz 1 yıl geçmesine rağmen çok önemli programlar gerçekleştirdik. Bugünde kahvaltı etkinliğimizde beraberiz. Bize yaptığınız katkılardan dolayı ayrıca teşekkür ediyoruz. Zonguldak halkının güvenini kazanıp yoğun destek bulmanın ayrıca onurunu yaşıyoruz. Yapılan her etkinliğin bir amacının olduğunu bilinmesini özellikle rica ediyoruz. İnsanlar sevgi, dostluk, kardeşlik, güven bağları ile birbirlerine sarıldıkları müddetçe o toplumun ağlayanının olmayacağını düşünüyoruz. Bu anlayışla yolumuza devam ediyoruz. Sorunlarımız çok, ilimizin sorunları çok, kadınlarımızın, çalışanlarımızın sorunları çok. Ülkemizin sorunları çok ve kısaca işimiz zor. Ekonomik sorunlar bir yana son zamanlarda şiddet, kıyım öylesine arttı ki çocuklar bile hedef haline getirildi.

Kadınlarımıza şiddette ise artma var, azalma var. Her gün ayrı bir facia tanık olmak umutlarımızı hepten karartıyor. Nereye gidiyoruz, neden bu kadar her şey yozlaştı. Bu milletin değerlerine ne oldu, şaşırıyoruz. Her şeye rağmen doğruları rehber edip mücadeleye devam edeceğiz, etmeliyiz. Bu geminin içindeyiz batmasına, alabora olmasına müsaade edemeyiz. Bu il bizim, bu ülke bizim. Duyarlı olmak hepimizin görevidir. Programımıza katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA