Baybatur İlçe Başkanlarıyla Seçim Stratejisini Belirledi

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, yeni kurulan iki ilçe başkanı da dahil olmak üzere ilçe başkanlarıyla bir araya gelerek, seçim stratejisini belirledi.

Baybatur İlçe Başkanlarıyla Seçim Stratejisini Belirledi
Seçim stratejisi usul ve çalışmaları konusunda yapılan toplantıya bütün ilçe başkanları eksiksiz katıldı.

Toplantının ilerleyen saatlerinden AK Parti Milletvekili Uğur Aydemir de katılarak bilgi alış verişinde bulundu. Baybatur, “Aday adaylıkları süreci artık 21 Ekim tarihi değil, 1 Ekim tarihi ile 1 Kasım tarihi arasına alındı. Genel merkezimiz tarihi değiştirdi. Başvurular 1 Ekim tarihinde başlayacak aday adayı olacak arkadaşlar 1 Kasım tarihine kadar en geç istifalarını verecekler. Artık seçim sürecine yoğun çalışma sürecine girmiş bulunuyoruz. Aday adaylarımız çalışmaları sırasında kesinlikle seviyeli çalışma yapacaklardır. Etik olmayan bir siyaset yapan varsa kesinlikle AK Parti olarak buna izin vermeyeceğiz. AK Parti kendine yakışan aday adayları ve kendine yakışan bir siyasi çizgi ile milletin karşısına çıkacak. Tekrar söylüyorum seviyesiz siyaset yapana taviz vermeyeceğiz. Bu toplantımızdaki amacımız aday adayları ile ilgili çalışmaları ilçe başkanlıkları iyi yöneteceklerdir. Gerekli her türlü çalışma yapıldıktan sonra aday adayları ile ilgili bilgileri bize sunacaksınız bizde gerekli çalışmayı yapıp genel merkezimizle sunacağız.” diye konuştu.

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, ilçe başkanları ve ilçe teşkilatlarının seçimler için yaptığı çalışmalarda azami gayret göstereceklerine inandığını belirterek, ilçe teşkilatlarının gerek meclis üyelikleri gerekse belediye aday adayları konusunda iyi bir istişare sağlamalarını istedi. Baybatur, AK Parti olarak geçmişte yapılan hataların tekerrür etmeyeceğine ifade ederek, Manisa’nın 17 ilçe ve büyükşehir belediye başkanlığının kazanılması için teşkilatlarının buna hazır olduğunu söyledi.

Baybatur, “Bu millet Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a güveniyor. Onun göstereceği adaylara da güveniyor. Bunun için teşkilat olarak belirleyeceğiniz adayları milletin içinden milletin sevdiği, milletine ve şehrine hizmet edecek adaylardan seçmeliyiz. Bunun için sizlere güveniyoruz. Çünkü millet bize ve size güveniyor. Allah yar ve yardımcımız olsun. AK Parti hizmetin partisidir. AK Parti milletin partisidir.” dedi.

Toplantıya katılan AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir de söz alarak, aday adaylıkları ve adaylar konusunda genel merkezin il başkanı ve teşkilatın arkasında olacağına belirterek, il teşkilatının adayı göstereceği kişinin önemine işaret etti.
Kaynak: İHA