Genel Sekreter Eser’den Okullara Ziyaret

Kırklareli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eser, Kırklareli merkezde bulunan okulları ziyaret etti.

Genel Sekreter Eser’den Okullara Ziyaret
2013-2014 Eğitim-Öğretim yılının başlamasıyla İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eser, Toki Ahmet Cevdet Paşa İlkokulu ve Ortaokulu ile Kırklareli Bilim Sanat ve Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti. Toki Ahmet Cevdet Paşa İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Emin Başçoban ile Müdür Yardımcısı İbrahim Erginsoy Genel Sekreter Eser’e okulun durumu ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Eser, okulda görev yapmakta olan öğretmenlerle yaptığı sohbette geçmiş tecrübelerinden örnekler vererek öğretmenliğin ne kadar kutsal ve önemli bir görev olduğunu belirterek 2013-2014 eğitim-öğretim Yılının başarılı geçmesini diledi.

Yapılan sohbetin ardından okul kütüphanesine konulmak üzere Genel Sekreter Okul Müdürü Emin Başçoban’a bir kitap seti hediye etti.

Kırklareli’de yapılan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programında sunuculuk görevini yapan Okul Müdür Yardımcısı İbrahim Erginsoy’un, bu görevi çok güzel bir şekilde yaptığını belirten Genel Sekreter Eser, kendisini tebrik ederek bir kitap hediye etti.
Kaynak: İHA