Chp Gençlik Kolları Genel Başkanı Yıldız, Bilecik'te

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, CHP'nin özgür, demokrat, çoğulcu demokrasinin işlediği ve gençlerin, gençliğini ıskalamadan yaşayabildiği bir Türkiye hayalinin olduğunu söyledi.

Yıldız, Gençlik Kolları Merkez Yürütme Kurulu üyeleri, İl Başkanı Çağatay Karaahmet, İlçe Başkanı İsmail Jan, Gençlik Kolları İl Başkanı Didem Gültekin ile Şeyh Edebali Türbesi'ni ziyaret etti.

Türbede dua edilmesinin ardından merkez ilçe binasında gazetecilere açıklama yapan Yıldız, CHP'nin 90 yıl önce devleti kurduğunu ve 90 yıldır devletin bekasının sigortası olduğunu kaydetti.

Bilecik genelinde gerçekleştirdikleri tüm ziyaretlerde tek ve ortak bir havayı ve tek bir inanmışlığı gördüğünü dile getiren Yıldız, şunları ifade etti:

"Bilecik'te iliyle, ilçesiyle, merkeziyle, il yönetimiyle, gençlik ve kadın kollarıyla, yaşlısıyla, genciyle, kadınıyla önümüzdeki yerel seçimlere kilitlenen bir Bilecik CHP örgütü var. CHP, bu önümüzdeki yerel seçimlerde inşallah, Bilecik Belediyesi'ni CHP'li bir belediye yapacaktır. CHP'nin, özgür, demokrat, çoğulcu demokrasinin işlediği ve gençlerin, gençliğini ıskalamadan yaşayabildiği bir Türkiye'ye hayali var. Bu Türkiye'yi kurabilme azmi ve mücadelesiyle yollara çıkmış, ben gibi 120 bin tane CHP'li genç kardeşim var. CHP, bu seçimlerde gençlerine güvenmektedir. CHP, yerelini de genelini ve geleceğini de 19 milyon gencin üzerinden kurmayı planlayan bir partidir. Bu onur, gurur ve inançla yollara çıktık. Bugün, burada bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim."

Gençlik Kolları Genel Başkanı Yıldız'a ve MYK üyelerine ve tüm partililere teşekkür eden CHP Bilecik Başkanı Çağatay Karaahmet, 2014 yerel seçimlerden coşku ve başarıyla çıkacaklarına inandıklarını dile getirdi.

CHP Bilecik Gençlik Kolları Başkanı Didem Gültekin ise Bilecik'te, Yıldız'ın kendilerine verdiği cesaret, dinamizm ve destek sayesinde gençlik örgütlerini tamamladıklarını vurguladı.

Kaynak: AA