Bakanın Sınırsız Çocuk İsteği Salonu Güldürdü

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Kağıthane Belediyesi Özel Kalem Müdürü Levent Dirice'nin nikah şahitliğini yaptı.

Bakanın Sınırsız Çocuk İsteği Salonu Güldürdü
Bakan Egemen Bağış, çifte sınırsız çocuk uyarısında bulundu

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Kağıthane Belediyesi Özel Kalem Müdürü Levent Dirice'nin nikah şahitliğini yaptı. Murat ve Gülzade Dirice'nin oğlu Levent Dirice ile Mustafa ve Fikriye Yılmaz'ın kızı Yeliz Yılmaz’ın nikahını, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç kıydı. Kağıthane Belediyesi Kültür Merkezi'ndeki nikahın şahitliklerini ise Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Bağış, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, AK Parti İstanbul milletvekilleri Şirin Ünal, Sevim Savaşer, AK Parti İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Gıyaseddin Gergin yaptı.

SINIRSIZ ÇOCUK UYARISI SALONU KAHKAHAYA BOĞDU
Törende konuşan Bağış, çifte mutluluklar diledi. İmza esnasında damadın gelinin ayağına basmaya çalıştığını esprili bir dille anlatan Egemen Bağış, “Ne kadar görüldü bilmiyorum. Bizler imzaları atarken Levent ayağı ile Yeliz'in ayağını arıyor. Başkanım tecrübeli, ne olacağını biliyor. Kimin kimin ayağına bastığının bin anlamı olmadığını, evde kimin patron olacağını tecrübeli ile öğrendik. Ne birbirinizin ayağına, ne nasırına, ne de damarına basın. Birbirinizi sevin ve sayın. Evlilikte herşeyin başı da ortası da sonu da paylaşmaktır. Mutluluklar paylaşıldıkça artıyor, üzüntüler,sıkıntılar da paylaşıldıkça azalıyor. Hep bugünkü gibi birbirinizi sevin, sayın" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın çocuk tavsiyesini hatırlatan Egemen Bağış, çifte güvendiğini ve rakam vermek istemediğini söyleyerek, "Ben Levent kardeşimi tanıyorum. Bu çiftler sınır tanımaz. Rakamsal bir sınır koymuyoruz. Allah onları mesut etsin" diye konuştu.

Nikahın ardından konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem ise gençleri tebrik ederek aile cüzdanını geline verdi.

Törende ünlü sanatçı Erol Büyükburç da sahne aldı. Erol Büyükburç’un remix performansı ayakta alkışlandı

Kaynak: İHA