Deniz Feneri Derneği, Antalya'da Sabit Giyim Mağazası Açtı

Deniz Feneri Derneğinin sabit giyim mağazası ve temsilcilik ofisinin açılışı gerçekleştirildi.

Derneğin Muratpaşa Mahallesi'nde, ihtiyaç sahiplerinin yıl boyunca giyim ihtyaçlarının giderileceği sabit giyim mağazası ile Antalya temsilciliği ofisinin açılışı yapıldı.

Açılışta konuşan Deniz Feneri Derneği İletişim Koordinatörü Recep Koçak, açtıkları yeni hizmet merkezinin daha ulaşılabilir noktada yer aldığını, yılın 365 günü açık kalarak ihtiyaç sahiplerinin giydirilmesinin sağlanacağını belirtti.

Antalya'da 4 bin ailenin sürekli desteklendiğini kaydeden Koçak, açılışı yapılan merkez ile daha fazla ailenin desteklenmesi için bir adım daha atıldığını anlattı. Koçak, "Bugüne kadar Deniz Feneri'ni destekleyen 1 milyondan fazla hayırseverimiz oldu. Onlara çok teşekkür ediyorum. Bu hayırların devamı için hem dualarınızı hem de fiili desteklerinizi bekliyoruz" dedi.

Daha sonra Kur'an okunması ve dua edilmesinin ardından kurdele kesildi. Ardından katılımcılar giyim mağazasını gezdi.

Açılışa Deniz Feneri Derneği Genel Başkan Yardımcısı Turhan Yalçın, Yönetim Kurulu Üyesi Coşkun Yıldız, Genel Müdürü Ali Karayılan, Ankara Şube Başkanı Mevlüt Koca, Antalya Temsilcisi Ahmet Sargın ile eski sinema sanatçısı İbrahim Uğurlu ile davetliler katıldı.

Kaynak: AA