Kazan'da İlköğretim Haftası Kutlamaları

Kazan ilçesinde İlköğretim Haftası nedeniyle tören düzenlendi.

Yıldırım Beyazıt Ortaokulu'nda düzenlenen törene Kaymakam Veysel Beyru, Belediye Başkan Yardımcısı Beyhan Sarı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Göktaş, diğer ilçe protokolü, öğrenciler ve velileri katıldı.

Törende şiirler ve şarkılar söyleyen öğrenciler jimnastik gösterilerinin yanı sıra yurdun değişik yörelerinden hazırladıkları halkoyunlarndan örnekler sundular. Kaymakam Veysel Beyru ve Belediye Başkan Yardımcı Beyhan Sarı da birlikte oynayarak çocukların sevincine ortak oldular.

Törende bir konuşma yapan Kaymakam Veysel Beyru, Kazan'daki idareciler olarak okul müdürleri ve öğretmenlere güvendiklerini ve her zaman onların yanında olduklarını belirterek, "Çünkü çocuklarımızı geleceğe hazırlayacak olan onlardır. Okulların fiziki şartları ve kadroları ne kadar iyi olursa çocuklarımız da o oranda başarılı olur" dedi.

Hem öğretmenlerin, hem de öğrencilerin başarısını mutlaka ödüllendireceklerini belirten Beyru, "Bu noktada imkanlarını zorlayarak okullarımıza her türlü katkıyı sunan Belediye Başkanımız Lokman Ertürk'e ve hayırsever iş adamlarımıza huzurunuzda teşekkür ediyorum. Çünkü her okulda onların emekleri ve katkıları var. Okullara katkı sadece maddi katkı değildir. Okullarımıza aynı zamanda gönül katkısı da istiyoruz. Bunu da veli ve okul aile başkanlarımızdan bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA