Bursaspor Heyeti, Marmarabirlik'i Ziyaret Etti

Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, Sportif Koordinatörü Barış Güçlü ile İletişim, Medya ve Pazarlama Direktörü Osman Akın, Marmara Zeytin Tarım Satış Kooperatifleri Birliğini ziyaret etti.

Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre, Bursaspor Kulübü ve Marmarabirlik'in işbirliğiyle, yeşil-beyaz renkli zeytin kutularını satın alan tüketiciler arasından yapılan çekilişle 2013-2014 sezonu kombine kartı kazanan kişilere hediyeleri Marmarabirlik'te düzenlenen törenle verildi.

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, tören dolayısıyla Christoph Daum ve Bursaspor heyetini Marmarabirlik'te ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Bursaspor'a katkı sağlamak ve Bursa'da üreten diğer firmalara da örnek olmak adına güzel bir kampanya yaptıklarını ifade eden Asa, "Bursa'nın havasını teneffüs eden tüm firma ve kuruluşların Bursaspor'a destek konusunda hassas olmaları gerekiyor. Bursaspor'un dünya kulübü olabilmesi yolunda başarılar diliyorum. İnşallah Marmarabirlik büyüdükçe Bursaspor'a olan desteğimiz artarak devam edecektir" dedi.

Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum da zeytin üreticiliğinde dünya lideri konumunda bulunan bir firmayı ziyaret ettiklerini belirtti.

Daum, "Sizlerin başarmış olduğu dünya devliği ünvanını Bursaspor Kulübü olarak bizler de başarmak istiyoruz. Ancak bunun için zamana ihtiyaç var. Kulübümüze destek olan ve aynı zamanda taraftarımız olan Marmarabirlik'i ziyaret etmek bizim için bir fırsat oldu. Marmarabirlik'in 30 bin ortağına kulübümüze yapmış oldukları katkıdan dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İletişim, Medya ve Pazarlama Direktörü Osman Akın ise Marmarabirlik ile yapılan işbirliğinin artarak devam etmesini diledi.

Daum ve Akın, Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa'ya Bursaspor forması hediye etti. Asa ise Daum ve Akın'a İznik çinisi hediye etti.

Öte yandan Kurban Bayramı'nda satışa sunulması planlanan "Zeytin Çikolatası" ise misafirlerin beğenisine sunuldu.

Toplantının sonunda çekilişle kombine kartı kazanan kişilere kartları takdim edildi.

Kaynak: AA