‘Bir Milyon Kimin?’ Heyecanı Forum Kayseri’de

Kayseri’nin alışveriş ve yaşam merkezi Forum Kayseri, Türkiye’de ilk kez bir bilgi yarışmasında 1 milyon TL’lik büyük ödülün verileceği ‘Bir Milyon Kimin?’ yarışmasının ön elemelerine ev sahipliği yaparak, yarışmacı adaylarının heyecanına ortak oluyor.

18-19 Eylül tarihlerinde Kayseri elemelerinin Forum Kayseri’de gerçekleşeceği yarışmada Gülben Ergen, Okan Bayülgen ve Bülend Özveren’den oluşan jüri, adaylara, 10 tane soru soracak. 10 sorunun tamamına doğru cevap verenler ise yarı finale kalma hakkı kazanacak.

İstanbul, İzmir, Ankara, Kayseri, İçel, Malatya ve Trabzon’da yapılacak elemeler sonucunda finalist olmaya hak kazanan 13 kişi, Ekim ayından başlayarak 13 hafta boyunca ‘Bir Milyon Kimin?’ yarışmasında yarışacak.

Her hafta bir kişinin eleneceği yarışmanın birincisi, 31 Aralık akşamı yayınlanacak finalle belli olacak 1 milyon TL’lik büyük ödülü kazanacak.

Forum Kayseri, ‘Bir Milyon Kimin?’ yarışmasında yarışmacı olmak isteyen herkesi 18-19 Eylül tarihinde gerçekleşecek elemelere davet ediyor.
Kaynak: İHA