Ortaklar Ders Ziline Hazır

Ortaklar Belediyesi 2013-14 öğretim yılı öncesi okullarda bakım ve onarım çalışmalarını tamamlayarak, öğrenci velileri ve Ortaklar halkı ile örnek bir işbirliğine imza attı.

Ortaklar Ders Ziline Hazır
Ortaklar Belediyesi’nin yeni öğretim yılı öncesi okullarda gerçekleştirdiği bakım ve onarım çalışmalarında sona gelindi. Beldede bulunan okulların bahçeleri temizlenirken; belediye ekiplerinin bu kapsamda eğitim yuvalarında yaptığı bakım ve onarımlar tamamlandı. Eğitim konusunda ciddi adımlar atan Ortaklar Belediyesi, okulların iç ve dış cephe boyamasından sıhhi tesisat bakımlarına kadar tüm eksikliklerini giderdi.

VATANDAŞTAN ÖRNEK HAREKET
Belediye ekiplerinin çalışmalarına anlamlı bir katkı ise bakım gören okulların eski mezunları ve öğrenci velilerinden geldi. Özellikle boya badana işlerine yardım eden Barış Adayeke, Cumali Gelmez, Şehmuz Karabulut ve Hüseyin Sarıyıldız adlı vatandaşlar minik öğrencilerin daha iyi koşullarda eğitim görmesi için imkanları dahilinde katkı sağlamak istediklerini belirtti.

EĞİTİMCİLERDEN BAŞKAN AKIN’A TEŞEKKÜR
Ortaklar Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmalar, hem veliler hem de okul idarecilerinden olumlu tepkiler alırken; Belediye Başkanı Ümmet Akın, eğitime verdikleri desteğin artarak süreceğini ifade etti.

Okul yöneticileri ve Germencik İlçe Milli Eğitim Müdürü Tamer Tunç ile bir araya gelip okulların ihtiyaçlarını belirledikten sonra harekete geçtiklerini ifade eden Başkan Akın, göreve geldikleri günden bu yana Milli Eğitim ve okul idarecileri ile sağladıkları koordineli çalışmalar sonucu Ortaklar’da bulunan okullarda eğitim kalitesinin gitgide arttığını söyledi.

Eğitime yaptığı katkılardan ötürü Germencik İlçe Milli Eğitim Müdürü Tamer Tunç ve geçtiğimiz dönem Okullar arası koordinatörlük görevini yürüten Ortaklar 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Yahya Aydın’dan teşekkür plaketi alan Başkan Akın, yeni eğitim öğretim yılının öğrenciler, öğretmenler ve veliler başta olmak üzere bütün eğitim camiasına hayırlı olması dileğinde bulundu.
Kaynak: İHA