Ordulu Şahsın 'intihar' Kurnazlığı
Ordu'da birçok kez intihar etmek isteyen şahıs, kendisine para teklifi edildiğinde ya da şovunun başarısız olacağını düşündüğü anda girişimini sonlandırıyor.

İntihar etmeyi düşündüğü sırada gözüne kestirdiği yüksek binaya çıkan ve ayaklarını aşağı sarkıtan Hasan Sarıöz, epilepsi akciğer kanseri, sara, şeker gibi hastalığı olduğunu, borç batağında olduğunu, çocuklarının çadırda yaşadığını, arabasının haksız yere bağlandığını söyleyerek intihara kalkışıyor. Kendisini ikna etmeye çalışanlara bir süre aldırış etmeyerek şovunu yapan Sarıöz, daha sonra kendisine para teklifi edildiğinde ya da intihar şovunun başarısız olacağını düşündüğü anda girişimini sonlandırıyor.
Bu oyunu uzun süredir yapan Sarıöz’ün çeşitli tarihlerde yapmış olduğu ve ulaşılabilen intihar girişimleri ve tarihleri şu şekilde:
07 Ağustos 2007 Samsun Merkez
12 Şubat 2008 Trabzon’un Araklı İlçesi
21 Şubat 2008 Çanakkale Merkez
22 Şubat 2008 Edirne’nin Keşan İlçesi
2011 Kastamonu Merkez
2011 Samsun’un Terme İlçesi
2011 Adana Merkez
01 Eylül 2013 Ordu Merkez
06 Eylül 2013 Ordu’nun Ünye İlçesi
